Städhjälp för alla

Boka professionell städning till hemmet och kontoret!

Hemstädning-Göteborg är en landningsida för flera städbolag verksamma i Göteborg.
Sidan är en del av Städalliansen. Tillsammans har vi över 1 500 kunder inom städning, barnpassning, trädgård och bygg.

I Göteborg är vi fyra städföretag som är kopplade till Hemstädning-Göteborg. Skicka en offertförfrågan och få fyra offerter från fristående städföretag!

Vad vi står för?
Vilka är vi?

Våra grundvärderingar är kvalitet, flexibilitet och service. Vi tror på våra tjänster och erbjuder därför alla våra privata och företagskunder en nöjd-kund-garanti. Det innebär att vi alltid åtgärdar eventuella missar så snart vi kan utan extra kostnad.

 

Du kan alltid boka trygg och säker städning med oss. Vi är försäkrade upp till 10 miljoner via Länsförsäkringar. Vi är nöjda när du som kund är nöjd. Har du någon synpunkt så hör gärna av dig!

Städalliansen består av flera fristående städbolag som har mycket gemensamt. Vi vill kunna erbjuda personliga och lokala städtjänster samtidigt som vi har ett starkt administrativt system, för att kunna erbjuda en riktig bra service. När du frågar efter en offert via oss får du flera gratis offerter från utvalda och professionella städfirmor anslutna till Städalliansen. Vi konkurrerar både med varandra och med andra städföretag! 

Vad vi kan hjälpa dig med?

Ta in offerter från flera städfirmor inom Städ & Servicealliansen. Offerter från städfirmor som är inriktade på att hjälpa alla som behöver anlita en städfirma i Göteborg. Du kan få hjälp med såväl sedvanlig städning som med  mer unika uppdrag . Vi utgår utifrån Göteborg med omnejd på ca 10 mil. Om du är intresserad av fönsterputsning utförs det antingen separat eller tillsammans med någon av våra andra städtjänster. Alla medarbetare har alla mycket goda kunskaper inom det allra mesta som rör städning och liknande arbetsfält. De har dessutom arbetat med detta i flera år, så du kan vara helt säker på att erhålla noggrann och pålitlig hjälp.

Få in flera offerter

Boka hemstädning redan idag!

Hör av dig till oss om du vill ha ett skinande rent hem du också! Vi hjälper dig i vardagen. Smidigt, professionellt och hållbart. Välkommen!