Sök
  • sebastian2830

Vi kör äntligen i gång i Norrköping!

Vi har äntligen startat upp vår städverksamhet i Norrköping. Vi kommer att erbjuda städhjälp för privatpersoner och företag med fokus på privatkunder. Vi ger 300kr i rabatt när du bokar någon av våra städtjänster: flyttstädning Norrköping eller hemstädning Norrköping. Bokar du flyttstäd Norrköping via kalkylatorn online får du 10% rabatt. Uppge rabattkod "Jönköping10".


Vi som driver den här hemsidan har som vision att bli en städfirma med verksamhet i alla Sveriges större städer. 2019 är vi totalt fem olika städfirmor som gått ihop i ett gemensamt projekt för att ta fram högkvalitativa städtjänster som du kan boka online. Vi har städgaranti på alla våra städtjänster så att du som kund kan boka hemstädning med oss vart du än bor i Sverige.


När du tar in offerter på hemstädning

Ta in flera offerter och jämför. Vi tål att jämföras! Vi brukar säga att vi är inte billigast men vi är inte dyrast heller, faktum är att 9 av 10 kunder vi besöker väljer oss som städleverantör när vi berättar mer om oss hur vi jobbar och vad som är viktigt!


Tre tips för att komma igång med hemstädning i Norrköping!

  1. Ta in fem offerter

  2. Kolla på allabolag,se att företaget inte har skatteskulder och är registrerad som arbetsgivare

  3. Kolla upp oss, ta in offerter från oss och andra och låt oss berätta mer om företaget. Vi frågar Sebastian Åkerman på Studentstäd som är det första företaget inom Städalliansen som väljer att etablera sig i Norrköping varför Studentstäd väljer Norrköping. "Vi driver sedan tidigare framgångsrikt vår städfirma i Karlstad och Stockholm. Nu har en av våra arbetsledare träffat en tjej som han ska flytta ihop med i Norrköping. Då det är en otroligt duktig medarbetare så såg vi möjligheten att starta igång med städning i Norrköping. Samt att Norrköping ligger väldigt strategiskt till i Sverige som utgångspunkt"


3 visningar0 kommentarer

Boka hemstädning redan idag!

Hör av dig till oss om du vill ha ett skinande rent hem du också! Vi hjälper dig i vardagen. Smidigt, professionellt och hållbart. Välkommen!