Sök
  • sebastian2830

Välj rätt dammsugare

Köp rätt dammsugare, anpassad efter din bostadsbehov!


Det finns många val när det kommer till dammsugare, och det är otroligt lätt att vara dumsnål. Tänk på att om du inte ska städa själv, köp då en bra dammsugare. Som profesionell städerska finns det inget värre än att behöva dammsuga och städa med en dålig dammsugare.
Ska du anlita oss för städhjälp? Välj en dammsugare som en profesionell städare vill ha!
EN UPPRÄTT DAMMSUGARE

En upprätt dammsugare är nästan alltid tyngre än de med cylindrar. Som ett resultat kan de vara svåra att röra runt i hela ditt hem, speciellt om du har trappor att gå upp och ner för. Upprätta dammsugare är inte heller idealiska för rengöring av små utrymmen och luckor. Den goda nyheten är att många moderna upprätta dammsugare kommer med tillbehör som hjälper dig att rengöra i små utrymmen som annars skulle vara svåra att nå. En av de största fördelarna med denna typ av dammsugare är dess mycket starka sugkraft som härrör från att motorn ligger nära dammsugarens huvud.


CYLINDERDAMMSUGARE

Många individer tycker att cylinderdammsugare är lättare att använda. Detta beror främst på att motorerna brukar vara mindre och lättare. Användare kan städa större områden med bara huvudet, och ofta behöver de inte stoppa och ändra tillbehör. Trots att de inte alltid behövs så kommer de flesta cylinderdammsugare fortfarande med en mängd olika tillbehör. Många cylinderdammsugare är också väldigt tysta. Detta kan vara en stor fördel för personer som inte bor ensamma.


  • Tänk på kraften. En apparat med en kraftig sugkraft kan hjälpa dig att få jobbet avslutat snabbare. Motorns watt är ofta en mycket bra indikator på hur kraftfull en enhet är. Ju mer Watts desto starkare kommer enheten att vara.

  • Bestäm om du vill ha en modell som använder påsar eller inte. Äldre modeller använder påsar för att samla smuts. Men nya modeller kräver oftast inte påsar. Dessa modeller är ofta dyrare och kräver att användaren tömmer en behållare snarare än en påse. Om du lider av allergier är en påsmodell mer allergivänlig.

  • Tänk på filtrering. När din dammsugare suger upp smuts från golvet släpps partiklar ut via systemets utblås. Filtreringstypen bestämmer hur många partiklar som kan släppas ut genom utblåset. Standardfiltrering finns oftast i billigare produkter. Om du är orolig för dessa partiklar så kommer S-klass och HEPA-filter att kraftigt minska antalet partiklar som kommer släppas ut i luften. Tänk på att dessa ofta är lite dyrare men bra för dem som lider av allergier.


1 visning0 kommentarer

Boka hemstädning redan idag!

Hör av dig till oss om du vill ha ett skinande rent hem du också! Vi hjälper dig i vardagen. Smidigt, professionellt och hållbart. Välkommen!